S EU na večné časy....

28.10.2011 09:16

 

Belousovová šokuje: Pád vlády plánoval Dzurinda, Hrušovský a Fico!

Belousovová nechce Bruselský zlepenec
Belousovová nechce Bruselský zlepenec
pred 17 hodinami

BRATISLAVA – Koniec vlády Ivety Radičovej má na svedomí plánovaná sabotáž. Tvrdí to Anna Belousovová, ktorá sa opiera o kuloárne informácie z parlamente. Vraj už pred pol rokom sa hovorilo o predčasných voľbách, na ktorých sa mali dohodnúť KDH, SDKÚ a SMER.

Dôvodom je podľa političky Brusel, euroval a pôžička Grécku. Myslí si totiž, že európski politici potrebujú na Slovensku stabilnú vládu, ktorá bude iba bábkou v ich rukách. Vraj už dnes je jasné ako bude vyzerať vláda po voľbách. "Načo bola dobrá táto maškaráda? Už pol roka pred hlasovaním o eurovale sa v parlamentných kuloároch hovorilo o dohode na predčasných voľbách medzi KDH, SDKÚ a Smerom,"vyhlásila.

Trojkoalíciu nazvala Bruselským zlepencom.  „Bude zárukou ohromnej nestability a ohromného hazardu so Slovenskom. Jediné, čo môžu zaručiť, je, že to bude bábková vláda ovládaná z Bruselu. Jedna maňuška bude červená, druhá modrá, ale na ruke to bude mať bábkoherec, ktorý bude v Bruseli,“ povedala. Slovensko podľa nej naopak potrebuje vládu, ktorá ochráni záujmy občanov voči Bruselu.

Ten už navyše podľa nej urobí všetko vo volebnej kampani, aby tieto strany uspeli. Prvým krokom je podľa nej aj prezentovaný úspech Radičovej z nočného rokovania, ktoré znamenajú výnimku pre Slovensko z navýšenia pôžičky Grécku, Belousovová za víťazstvo nepovažuje. Tvrdí, že Brusel sa takto snaží pred voľbami pomáhať stranám, ktoré podporili euroval. „Po voľbách to navýšenie bude aj s úrokami,“ obáva sa.

Nadchádzajúce voľby poslankyňa považuje za možnosť, aby občania prekazili plány veľkých strán a manipulátorov, ktorí sa už vidia vo vládnych kreslách. „Voľby môžu dokázať že slovenský národ má vlastný rozum, vlastnú vôľu. Dokážu ochrániť Slovensko od tých, ktorí majú nachystané vlastné scenáre,“ nádeja sa.