Stante sa oravským okrskárom Obyčajných ľudí vo voľbách 10/03/2012 do NRSR ....

04.01.2012 17:23

 

Vážení priatelia, 
iste neuniklo Vašej pozornosti, že voľby do NRSR budú už 10. marca 2012. Keďže aj ja sa v týchto voľbách budem uchádzať o priazeň voličov a to na kandidátke OBYČAJNÝCH ĽUDÍ a nezávislých osobností cítim o to väčšie zanietenie pre ich transparentný a férový priebeh. Na to sú mimoriadne dôležití dôveryhodní ľudia - okrskoví komisári, ktorí majú zo zákona možnosť pozerať straníckym nominantom pri voľbách na prsty. Touto vzájomnou a zodpovednou kontrolou, dobrovoľníci, ktorí sa prihlásili za okrskových komisárov, významne pomôžu znížiť riziko tvorby chýb pri sčítavaní hlasov, alebo pokusov o rôzne manipulácie s hlasmi. Je to veľmi zaujímavá životná skúsenosť, ktorú mnohí ľudia vidia aj ako formu príjemnej brigády. Keďže na registráciu členov okrskových komisií zostáva už len 5 dní, chceme Vám ponúknuť možnosť byť vo voľbách okrskovým komisárom navrhnutým hnutím OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti. Stačí, aby ste mali viac ako 18 rokov a čistý register trestov. Táto funkcia je zo zákona riadne platená a každý komisár bude mať zabezpečené riadne zaškolenie.
Pre registráciu stačí urobiť pár jednoduchých krokov priamo na stránke www.obycajnyokrskar.sk a jedným klikom odoslať vyplnený registračný formulár. Máte možnosť vybrať si aj okrsok, o ktorý máte záujem a ktorý je Vám najbližšie. 
 
Pridajte sa a zaregistrujte sa ešte dnes! 
Teším sa na všetkých rovnakých nadšencov ako ja, ktorým nie sú ľahostajné demokratické voľby. Mám totiž v pamäti, že nie tak dávno ešte neboli absolútnou samozrejmosťou. Ďakujem.
 
S pozdravom Peter Laťák, kandidát číslo 40.