Ľudia ľuďom... POMÔŽTE VDOVE SO ŠTYRMI DEŤMI DOSTAVAŤ DOM

06.11.2011 19:43

Vážení spoluobčania. Dovoľte, aby som Vás poprosil o prípadnú podporu, alebo šírenie tejto našej výzvy o podporu p. Gáborovej.

 

Je tomu už skoro rok, čo za nie úplne vyjasnených okolností zomrel Jozef Gábor, manžel a otec. https://latak.blog.sme.sk/c/257975/Ocko-zomrel-pod-stromcek.html

Cez rôzne cesty sa snažíme pomôcť /https://oravec.noviny24.sk/rozne/451/Ocko-zomrel-pod-stromcek.html/ p. Gáborovej a okrem obecného daru 400 € tesne po náhlej smrti Jozefa Gábora sa nám zatiaľ podarilo získať pre rodinu p. Gáborovej  osobný počítač cez organizáciu Námestovský anjel.

Na webstránke Námestovského anjela si môžete vybrať rodinu p. Gáborovej na pravidelnú podporu ako to robí pre deti najmä s onkologickými problémami portál Dobrý anjel. Odkaz na rodinu p. Gáborovej nájdete tu: https://www.namestovskyanjel.sk/vyberte-si-rodinu/rodina-c.6-babin.html .  
Výzvu na pomoc sme uverejnili aj na portál www.ludialudom.sk, kde výzvu p. Gáborovej môžete podporiť na:https://www.ludialudom.sk/vyzvy/325 .

 

Televízia Markíza si všimla našu snahu mediálne pomôcť p. Gáborovej a uverejnila jej príbeh v relácii Reflex 21/10/2011.

Videozáznam si môžete prehliadnuť na: https://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/reflex/69805 . 

 

Verím, že neprestanete pomáhať.


S úctou starosta Laťák