BOJKOTUJME MYTO - JE TO PODVOD

30.01.2010 16:18

 

 

 

 


bill  |  28.01.2010 22:04:48  |  IP: 84.47.68.238

Zdravím Vás všetkých statočných a rovných autodopravcov. Sústreďte sa na to čo Vás čaká budúci týždeň! Nenechajte sa strhávať nejakými provokatérmi z NDS, SkyToll, SIS, aby som to zjednodušil - všetkých či sú finančne napojený na SMER a jeho sponzorov. Nereagujete na týchto ľudí, ktorí sa v na tejto stránke odbavujú sprostosťami a len odpútavajú Vašu pozornosť. Najlepší liekom je na nich vôbec nereagovať a hotovo. To bude pre nich najlepšia odpoveď!
Poďme teda k veci:
Fico kope okolo seba, lebo mýtny systém je najväčší biznis, aký doteraz Slovensko zažilo a sú za ním jeho hlavní sponzori. Podobne ako garážová firma na emisie, sú ako biele kone nastavené dve prapodivné cyperské firmy,z ktorých každá je zložená z troch žien - jednej Cyperčanky a dvoch mladých Sloveniek. Otázkou je, kto je skutočných vlastníkov IBERTAX - spoločnosti, ktorá je jednou z hláv mýtneho systému na SLovensku. Nie sú to štandardné firmy, ktoré sa mýtom v Európe zaoberajú...
Čo sú to za ľudia čo vlastnia spoločnosť IBERTAX? Sú to spološnosti HAVOND LIMITED a NARENAMO LIMITED, teda tie firmy, ktoré tesne pred tendrom vznikli na Cypre.

Prvá cyperská firma: HAVOND LIMITED Vlastnici:
Angela Kyriakidou /nar.:6.8.1954/
Venizelou 3, Agios Dometios, P.C. 2363 Nicosia, Cyprus

Ing. Lýdia Hrivnáková /nar.: 3. 6. 1979/
Starhradská 6, Bratislava, Slovanská republika
Väzby má aj na firmy Insfin, a.s., Lamex Invest, a.s., Barton & Lloyd Investment, spol. s r.o.

Ing. Jana Čupajová /nar.: 27.8.1983/
Mlynská 1121/7, Krompachy, Slovenská republika
Väzby má aj na firmy Terpera, s.r.o., DNV park, s.r.o., HUMAR, s.r.o., DNV Base, s.r.o., Triskata, s.r.o., DNV Logistics, s.r.o.

Druhá cyperská firma: NARENAMO LIMITED
Vlastnici:
Angela Kyriakidou /nar.:6.8.2007=dva a pol ročná podnikateľka?/ v predošlom výpise sa narodila v r.1954?
Venizelou 3, Agios Dometios, P.C. 2363 Nicosia, Cyprus

Linda Gallová /nar,: 1.3.1980/
Tranovského 57, Bratislava, Slovenská republika
Má väzby aj na firmy Vizier, a. s., Ditrio, s.r.o., DK Development, a.s., Novozit, s.r.o.

Silvia Krcheňová /nar.: 28.4.1980/
Nejedlého 23, Bratislava, Slovenská republika
Má väzby aj na firmy Insfin, a.s., Ditrio, s.r.o., MENOLLI, s.r.o., Kalos, s.r.o.

Na toto by sa mala zamerať pozornosť, lebo všetky indície naznačujú, že tu ide o obrovský tunel, aký na Slovensku nemá obdobu!!! Domnievam sa, že ak by sa príslušné kontrolné orgány od začiatku venovali tomu, kto je za týmito Slovenkami, tak by sme tu mali odhalený najväčší škandál ekonomiky Slovenska, ktorý siaha možno až po najvyšších činiteľov. A v tomto zmysle chápem, prečo Fico tak prská a bráni zníženiu spoplatnenia ciest...
Ono by totiž tieklo na dlhé roky menej peňazí pre tých nenažrancov. Ak si uvedomíme, že mýto je v podstate bezstarostný a sústavný príjem pre jeho prevádzkovateľa na dlhé roky, tak Vám musí byť jasné, že z ich strany urobia všetko preto, aby si svoj profit udržali!!! A ty dopravca plať, lebo jazdiť jednoducho musíš, je to tvoja práca!!!
Chcem týmto naznačiť nevyhnutnosť štrajkovať a zapojiť do štrajku čo najväčšiu masu občanov, veď aj vodiči sú občania. Popri tom, že dosiahnete svoje oprávnené ciele sa totiž môže stať, že sa odkryje celé pozadie tendra na mýto a bude z toho tak veľká kauza aj s medzinárodnými dôsledkami,že sa títo červení žraloci medzi sebou pobijú a požerú. Ide totiž o miliardy Eur na dlhé, dlhé roky. Nenechajte sa zavádzať kadejakými kecami na tejto stránke a sústreďte sa na základný cieľ - dosiahnúť oprávnenú požiadavku zníženia spoplatnenia ciest 1. triedy na úroveň spoplatnenia nálepkami - teda na 333,4 km. Ten boj naozaj stojí za to a ostatné sa vyrieši samo, lebo vo voľbách bude určite celý podvod s mýtom rezonovať. Nemáte čo stratiť. Nikde v Európe proti dopravcom nezasiahli pri štrajkoch a blokádach silou - ani vo Francúzsku, Šoanielsku či Taliansku - nemohli si to dovoliť, lebo išlo o podmienky na podnikanie a na prácu - nešlo a nejde o protest radikálneho hnutia, či potláčanie práv a slobôd, či rasovú nenávisť, či násilie a ničenie majetku, kde by mohol byť zásah polície oprávnení. Treba buď jazdiť v kolónach alebo zastať a keď Vás zastavia policajti, tak zastať a ostať stáť, neotvárať dvere, nekomunikovať a nereagovať na žiadne výzvy a rozhodne im nedávať doklady. Maximálne si na bošné okno vycapte cedulu štrajk alebo len povedzte, že nemôžete s nimi teraz komunikovať lebo ste v štrajku - najlepšia je pasívna rezistencia (ničnerobenie a nereagovanie). Ak by Vás policajt fyzicky napadol, hneď volajte médiá, fotte si to na fotoaparáty, kamery, telefóny. Potrebovať budete dokumentáciu aj z Vašej strany. Tak ako si Vás budú fotiť a filmovať policajti a SIS-kári, tak si ich rovnako foťte aj Vy. A ak by sa stalo, že by prišli skúšať odťahovať autá, tak sa vždy zhromaždite pred auto , pevne sa pochytajte za ruky a vytvorte okolo daného auta živú reťaz. Ak policati fyzicky zakročia proti Vám, tak to bude mať rýchly spád - nielen domáce, ale aj zahraničné médiá to odvysielajú v celej Európe a spomeňte si aj november 1989 začal tým, že policajti fyzicky napadli študentov. Sme pred voľbami a Fico si jednoducho nemôže dovoliť taký škandál. Nemôže!!!